ROWENTA FOR ELITE POWERLINE+ 2300

POWERLINE+ 2300

KÖNNYŰ ÉS ULTRA NAGY TELJESÍTMÉNYŰ

A könnyű és különösen nagy teljesítményű Powerline hajszárító tökéletes egyensúlyt kínál a praktikusság és a hajszárítási hatékonyság között, az ultra könnyű kivitel pedig maximális kényelmet és kiváló eredményeket tesz lehetővé. 2300 W teljesítményt kínál a haj hatékony és gyors szárításáért, 6 levegő áramlási és hőmérséklet beállítást és további funkciókat.

Referencia szám : CV5062F0

KÖNNYŰ KIVITEL ÉS KIVÁLÓ EREDMÉNYEK

A Powerline hajszárító magas hatékonyságot kínál könnyű kivitelben, és nagy teljesítményű hajszárítást biztosít maximális kényelem mellett.

Ez a nagy teljesítményű hajszárító 2300 W teljesítménnyel rendelkezik a gyors és hatékony hajszárításért, két hőmérséklet és három sebesség beállítással, hogy a nagyobb hajszárítási precizitás érdekében beállíthassa a levegő áramlási irányát és sebességét.

A teljesítmény a kényelemmel párosul a következő tökéletesített funkcióknak köszönhetően: fúvóka fej a hullámos haj természetes volumenéért, koncentrátor a precíz hajszárításért a legutolsó részletig, hosszú tápkábel a nagyobb felhasználóknak, valamint a könnyű tisztítást elősegítő levehető rács.

A végső adag hideg levegőnek köszönhetően a frizura hosszútávú fixálásáért a Powerline hajszárító nagy teljesítményű hajszárítási megoldást kínál nagyon könnyű kivitelben.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Teljesítmény 2300  W
2200  W
Nem elérhető Nem elérhető
Sebességfokozatok 2  
2  
Nem elérhető Nem elérhető
Hőmérséklet-beállítás 3  
3  
Nem elérhető Nem elérhető
Hideg levegő fújása    
   
Nem elérhető Nem elérhető
Rács bevonata Egyéb  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Szőkítő feltét 1  
1  
Nem elérhető Nem elérhető
Diffúzor feltét    
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Diffúzor feltét típusa Statikus  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Levehető rács    
   
Nem elérhető Nem elérhető
Motor típusa DC motor  
DC motor  
Nem elérhető Nem elérhető
Kompakt    
   
Nem elérhető Nem elérhető
Akasztókampó    
   
Nem elérhető Nem elérhető
Összecsukható    
   
Nem elérhető Nem elérhető
Elektromos feszültség 220–240  V
220–240  V
Nem elérhető Nem elérhető
360°-os kábel    
   
Nem elérhető Nem elérhető
Tápkábel hossza 1,8  m
1.8  m
Nem elérhető Nem elérhető
Színek Black, Grey and Pink  
Black  
Nem elérhető Nem elérhető

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.