ROWENTA HANDY DRY

HANDY DRY

ULTRA KOMPAKT ÉS NAGY TELJESÍTMÉNYŰ

KOMPAKT ÉS EGYSZERŰEN HASZNÁLHATÓ A Rowenta Handy Dry hajszárító hatékony hajszárítást kínál, különösen kompakt kivitelének köszönhetően pedig a használata igazán kényelmes. A könnyű vezérlésnek és egyszerűen használható funkcióknak köszönhetően a Handy Dry nélkülözhetetlen styling eszköz mindennapi használatra és kiváló eredményekhez.

Referencia szám : CV1330F0

HATÉKONY HAJSZÁRÍTÁS, EGYSZERŰEN ÉS KÖNNYEDÉN

A Nomad hajszárítóval a gyors és hatékony hajszárítás nem ismer határokat.

A Nomad hajszárító 1600 W energiafelvétellel és két változtatható sebesség és hőmérséklet beállítással büszkélkedik, és annak köszönhetően, hogy kivételesen kompakt és összehajtható, tökéletes hajformázó segédeszközt jelent az utazásai során.

Ez a kompakt készülék duális feszültség funkcióval rendelkezik a problémamentes használatért külföldön anélkül, hogy csökkenne a hatékonysága, precizitása vagy teljesítménye.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Teljesítmény 1600  W
1600  W
1600  W
1400  W
Speed / Temperature settings 2  
2  
2  
2  
Rács bevonata Egyéb  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Kiegészítők 1: CONCENTRATOR  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Motor típusa DC motor  
DC motor  
DC motor  
DC motor  
Kompakt    
   
   
   
Akasztókampó    
   
   
   
Összecsukható    
   
   
Nem elérhető
Elektromos feszültség 220–240  V
110–127 / 220–240  V
220–240  V
220–240  V
Kétféle elektromos feszültség    
   
Nem elérhető Nem elérhető
Tápkábel hossza 1,8  m
1,8  m
1.80  m
1.8  m
Színek White & Purple  
Black & Pink  
Black  
Black  

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.