ROWENTA HAIR DRYER PRO AC - ICE PURE COLLECTION

HAIR DRYER PRO AC - ICE PURE COLLECTION

GYORS ÉS PROFESSZIONÁLIS FRIZURAFORMÁZÁS

HAJSZÁRÍTÁS PROFESSZIONÁLIS MINŐSÉGBEN A Pro AC hajszárító magas hatékonyságú hajszárítást kínál a professzionális minőségű eredményekért, valamint egy nagy teljesítményű AC motort a hosszan tartó teljesítményért. A 2100 W energiafelvétel hatékony hajszárítást biztosít, a két sebesség és három hőmérséklet beállítás tökéletes irányítást tesz lehetővé, a hideg levegő pedig fixálja a frizurát, hogy tökéletesen tartson hosszú időn át.

Referencia szám : CV8210F0

HATÉKONY TELJESÍTMÉNY ÉS HAJSZÁRÍTÁS PROFESSZIONÁLIS MINŐSÉGBEN

A hosszan tartó teljesítménynek és a professzionális minőségű eredményeknek köszönhetően komplex hajszárítási megoldást kínálnak, mellyel olyan frizurát kaphat, mintha azt profi fodrász készítette volna.

A 2100 W energiafelvétel nagy hatékonyságú hajszárítást és gyors eredményeket biztosít, a professzionális AC motor pedig az utolsó részletig tökéletes teljesítményt kínál.

A két sebesség és három hőmérséklet beállítás segít a légáramlás és sebesség változtatásában hajszárítás közben, és hat különböző lehetőséget kínál a frizuraformázás teljes irányítása érdekében.

A hideg levegő hajszárítás után fixálja a frizurát, hogy hosszú ideig tökéletes maradjon.

A teljesítmény kényelemmel párosul, Pro AC: nagy teljesítményű hajszárító mindennapi használatra.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Teljesítmény 2100  W
2200  W
Sebességfokozatok 2  
2  
Hőmérséklet-beállítás 3  
3  
Hideg levegő fújása    
   
Szőkítő feltét 1  
1  
Fúvócső méretei 14*81  mm
9  mm
Kényelmes fogás    
Nem elérhető
Levehető rács    
   
Motor típusa AC motor  
AC motor  
Elektromos feszültség 230  V
220–240  V
360°-os kábel    
   
Tápkábel hossza 1.8  m
1.8  m
Színek White  
Izu peninsula & white  

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.